Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πλάκωσε βαρυχειμωνιά στη Μόσχα...!!

Ασορτί με τη... θερμοκρασία στη ρωσική πρωτεύουσα ήταν ο Ολυμπιακός, καθώς στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση ηττήθηκε με 96-64 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς με τη Γαλατασαράι.
Πλάκωσε βαρυχειμωνιά στη Μόσχα...
Τραγωδία ήταν το ματς για τον Ολυμπιακό, αλλά συγχωρείστε μας, όταν μια ομάδα έχει σε ένα σημείο του ματς 10/10 τρίποντα, σηκώνεις και τα χέρια ψηλά, όπως δηλαδή έκαναν και οι παίκτες του Ίβκοβιτς... Για το πόσο κακοί ήταν οι Κυπελλούχοι αρκεί να επισημανθεί πως έγινε η ελληνική ομάδα με το χειρότερο ημίχρονο στην ιστορία της Ευρωλίγκας (54-26). Η ΤΣΣΚΑ σφράγισε με τη νίκη αυτή την πρωτιά, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν την πρόκριση στο ματς με τη Γαλατασαράι στο ΣΕΦ στις 1/3.
Όταν μια ομάδα ξεκινά τον αγώνα με 10-0 στην πλάτη και η περίοδος τελειώνει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει 6/6 τρίποντα, τότε οποιαδήποτε κριτική είναι περιττή. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στο ματς, οι Ρώσοι κινούνταν και... εκτελούσαν από την περιφέρεια και τη ρακέτα, με τον Βοροντσέβιτς να κάνει πάρτι και το 30-16 να μοιάζει φυσιολογικό.
Τώρα με την ΤΣΣΚΑ να έχει στο 15` 10/10 (!!!) τρίποντα και να χάνει το πρώτο στο 16`, τους ερυθρόλευκους να έχουν 0/7, τι να γράψουμε και πώς να το πιστέψετε... ΟΚ ο Ολυμπιακός ήταν παθητικός, έπαιζε κακή άμυνα, αλλά... ήμαρτον! Oι Ρώσοι δεν άφηναν το πόδι από το γκάζι, ενώ οι δυστυχώς ακόμα και οι παίκτες έμοιαζαν να τα έχουν παρατήσει με το 54-26 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά διαδικαστικό με τη διαφορά να κυμαίνεται στους +/- 30 πόντους, αλλά από τουλάχιστον έχασαν και κάπιοια τρίποντα οι Ρώσοι... (13/17!!) και το 3ο δεκάλεπτο να λήγει 72-44. Το ίδιο και το αυτό ήταν και η τελευταία περίοδος με την ΤΣΣΚΑ να συντηρεί αυτή τη διαφορά και τελικά το ματς να λήγει με 96-64.
Δεκάλεπτα: 30-16, 54-26, 72-44, 96-64

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: