Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Στη Λίγκα ο Βρύζας!!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την Ουντινέζε και αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά, αλλά ο Ζήσης Βρύζας θα δώσει για 3η συνεχόμενη φορά το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague.
Στη Λίγκα ο Βρύζας
Η σημερινή συνεδρίαση γίνεται για να συζητηθούν μία σειρά από σημαντικά θέματα που αφορούν τη Λίγκα καθώς η αναβολή της 23ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχει ήδη αποφασιστεί και επιβεβαιώθηκε ξανά χθες και δια στόματος του προέδρου της Superleague, κ. Παπουτσάκη.

Στην πρώτη σειρά των θεμάτων βρίσκεται η χορηγική συνεργασία με την ΟΠΑΠ ΑΕ που φαίνεται να οδηγείται σε ναυάγιο.

Χθες έγινε ένα άτυπο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου ο Ζήσης Βρύζας και ο Δημήτρης Σαχπατζίδης έκαναν μία ενημέρωση για τα θέματα που τρέχουν στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Αναφέρθηκαν στην αδειοδότηση και ο Δημήτρης Σαχπατζίδης ενημέρωσε για την προχθεσινή του επίσκεψη στην ΕΠΟ και εξήγησε τι απαιτεί η ΟΥΕΦΑ (προτεραιότητα έχουν οι διακανονισμοί και η διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων).

Επίσης συζητήθηκε το θέμα με τις προκηρύξεις για τις θέσεις του οικονομικού και του εμπορικού διευθυντή (έχουν συγκεντρωθεί 90 βιογραφικά).

Σήμερα (στις 19.30) θα συνεδριάσει και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ όπου ο Θανάσης Κατσαρής θα ενημερώσει για τη συνάντησή του με τον Ζήση Βρύζα, αλλά θα τεθούν επί τάπητος και άλλα θέματα (παραίτηση Βαγγέλη Ποζατζίδη, οικονομικά, τμήματα του ερασιτέχνη κτλ).
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: