Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η πιο μεγάλη ώρα

Τα χαρτιά της ανοίγει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη σημερινή (22/2) έκτακτη Γ.Σ. της Λέσχης, και αποκαλύπτει το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον σύλλογο.
Με… διευθύνσεις και ονόματα έχουν υποσχεθεί πως θα μιλήσουν σήμερα (17:00) ενώπιον των μελών της Λέσχης Φίλων Αρη ο πρόεδρος του Αρη, Θανάσης Αθανασιάδης, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, για το επενδυτικό ενδιαφέρον από ξένη εταιρεία.
Στην πιο κρίσιμη Γ.Σ. της Λέσχης που θα πραγματοποιηθεί στο «Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο» και θα έχουν το δικαίωμα να δώσουν το «παρών» όλα τα μέλη, αλλά να ψηφίσουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα αναλύσουν διεξοδικά την οικονομική θέση της εταιρείας.
Πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουν για το πόσα είναι τα χρήματα που χρειάζονται άμεσα για να μην έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα στην αδειοδότησή της τον επόμενο μήνα, ποια είναι η ξένη εταιρεία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στους «κίτρινους», ποια είναι η πρόταση της συγκεκριμένης εταιρείας, πόσα χρήματα θέλει να επενδύσει στον Αρη, με ποιους όρους, τι ζητάει από τους ανθρώπους της ομάδας και τι σκέφτεται για το μέλλον.
Αξίζει να αναφερθεί πως, όπως είχε αποκαλύψει η «SportDay» τα ταξίδια των μελών της διοίκησης στην Ελβετία είχαν αποτέλεσμα και σήμερα θα παρουσιαστεί η πρόταση των επενδυτών για την ανάληψη του μάνατζμεντ του Αρη με την καταβολή συγκεκριμένων χρηματικών ποσών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
 Στη συνέχεια οι εν λόγω επενδυτές θα εξετάσουν, αν θέλουν να εμπλακούν ακόμα και στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ, εφόσον σε μια τέτοια περίπτωση δώσουν εκ νέου το «Ο.Κ.» τα μέλη της Λέσχης.
Το βάρος της ανάλυσης της πρότασης στα μέλη θα αναλάβει ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στις αρχικές διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους επενδυτές και ο οποίος εγγυάται για τη φερεγγυότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: