Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Να σκοράρουμε για να συνεχίσουμε»

Ο τεχνικός της Ουντινέζε, Φραντζέσκο Γκουιντολίν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι, ενώ συνεχώς στεκόταν στο πρώτο παιχνίδι και την ευκαιρία που έχασε η ομάδα του να πετύχει έστω ένα τέρμα.
«Να σκοράρουμε για να συνεχίσουμε»
  «Είναι ένας δύσκολος αγώνας αν και αξίζαμε κάτι περισσότερο. Πρέπει να βάλουμε γκολ όπως και ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσουμε παρακάτω».
Για το κλίμα που θα δημιουργηθεί στην Ιταλία σε περίπτωση αποκλεισμού είπε: «Είναι ένας αγώνας που είσαι ή μέσα ή έξω. Στην Ιταλία θα δημιουργηθεί πόλεμος εάν αποκλειστούμε και είναι σημαντικό να μείνουμε μέσα. Αναλαμβάνουμε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί σαν Ουντινέζε, αλλά το να αναλάβουμε την ευθύνη για το ιταλικό ποδόσφαιρο, δεν θεωρώ πως πρέπει».
Για το ότι η Ουντινέζε δεν πέτυχε κάποιο γκολ στο ματς με την Κάλιαρι: «Σίγουρα το γκολ μας λείπει. Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε. Μπορεί να μην βάλαμε γκολ, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Σαφώς και το γκολ ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Για το ότι δήλωσε ο Τσιρίλο πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκοράρει από το ξεκίνημα του αγώνα: «Περιμένω ένα δύσκολο αγώνα. Έχουμε κουράγιο, έχουμε θέληση και μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες του: «Όσους έχω είναι σε καλή κατάσταση».
Για το αν ενδεχόμενη νίκη θα τους δώσει ώθηση στο πρωτάθλημα της Ιταλίας: «Θεωρώ πως είναι σημαντικό να πάρουμε την νίκη. Εύχομαι όλοι οι παίκτες μου να είναι καλά, να μην έχουν κάποιον τραυματισμό και όλα να κυλήσουν ομαλά».
Για το ότι υπάρχει ο... μύθος της Τούμπας: «Ξέρω πως υπάρχει ένα θερμό κλίμα εδώ, το έχω ακούσει, αλλά θα δείξει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: