Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Γκράθια: «Είχαμε έλλειψη δυναμισμού…»

Γκράθια: «Είχαμε έλλειψη δυναμισμού…»
Στην έλλειψη δυναμισμού σε ορισμένες φάσεις, μία αδυναμία που έχει διαπιστώσει πολλές φορές φέτος στην Κέρκυρα, απέδωσε ο προπονητής της ομάδας, Χάβι Γκράθια, την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Έγινε ένας αγώνας καλός. Μπήκαμε καλά στο πρώτο μισάωρο. Δε δεχθήκαμε ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Στο τελευταίο τέταρτο κάναμε μακρινές μπαλιές και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και να σκοράρει σε μια φάση όπου δείξαμε έλλειψη δυναμισμού. Αυτό μας έχει κοστίσει φέτος. Ο αντίπαλος πήρε το προβάδισμα και μετά κλείστηκε καλά στην άμυνα, κάτι που ξέρει καλά. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και του εύχομαι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται», τόνισε.

Για την πτώση της απόδοσης της Κέρκυρας μετά το πρώτο ημίωρο, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε: «Όταν αλλάζει ένα παιχνίδι έχουν μερίδιο και οι δύο πλευρές. Εγώ επικεντρώνομαι στις αιτίες που εμείς δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Ο Μπαρτολίνι και ο Χουανίτο απομάκρυναν εύκολα τις μακρινές μπαλιές».

Τέλος, ερωτηθείς ποια ομάδα θεωρεί μεταξύ Ατρομήτου και Αστέρα πως θα περάσει στον τελικό, απάντησε: «Εύχομαι στον Αστέρα να πάει ψηλά. Αλλά εμένα με απασχολεί το να καταφέρουμε να σωθούμε. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: