Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Δεν προλαβαίνουν!!

Δεν προλαβαίνουν
Δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να πάρει το δάνειο των 15 εκατ. ευρώ που χρειάζεται για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του μέχρι τις 31 Μαρτίου, όταν και θα υπάρξει η τελική απόφαση της UEFA. Ο Αδαμάντιος Πολέμης είχε χθες καθοριστικές επαφές με την τράπεζα και πιθανότατα σήμερα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η SportDay ότι είναι δύσκολο τελικά να παρθεί το δάνειο, ακόμη και αν οι «πράσινοι» ζητήσουν λιγότερα χρήματα από την τράπεζα. Συγκεκριμένα, οι τραπεζίτες παρουσιάζονται επιφυλακτικοί, επειδή μειώνονται αρκετά τα έσοδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι εύκολο το «τριφύλλι» να δώσει ως αντάλλαγμα κάποια χορηγία (το έχει κάνει ήδη με την Πειραιώς).

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν προλαβαίνει να παρουσιάσει στην αρμόδια επιτροπή της UEFA την προέγκριση δανείου με την οποία θα φαίνεται ότι θα αποπληρώσουν τα χρέη τους έως τον Σεπτέμβριο του 2011 ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι «πράσινοι» θα υποστηρίξουν ότι ουδέποτε είχαν πρόβλημα και θα τονίσουν ότι στις 9 Μαρτίου αναμένεται να υπάρξει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ενώ θα αναφερθεί ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος προτίθεται να βάλει ένα ποσό στην ομάδα. Επίσης, θα τονιστεί η ψήφιση του νόμου, όπου μπορεί να προσελκύσει ξένους επενδυτές.

Αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για τη Νιόν οι κ.κ. Γόντικας (πρόεδρος της ΠΑΕ), Πέτσος (υπεύθυνος διεθνών σχέσεων) και Χειμάρας (νομικός σύμβουλος), ώστε να απολογηθούν στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι θα τους γίνει μία επίπληξη ή στη χειρότερη θα τους επιβληθεί αποκλεισμός ενός χρόνου από την Ευρώπη, αλλά με αναστολή.

  Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται στα μέσα Μαρτίου ο εκπρόσωπος του Κουίνσι, Λίον Κάλεντερ, για να παρακολουθήσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Εκείνο που θέλει να μάθει ο συνεργάτης του Γκανέζου τι σκοπεύει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αφού ρήτρα αγοράς λήγει στο τέλος του επόμενου μήνα.

  Την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Λέτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και ο Αργεντινός ακολούθησε και χθες πρόγραμμα ενδυνάμωσης με στόχο την ερχόμενη Δευτέρα να είναι σε θέση να κάνει προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: