Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ζήτησε συγγνώμη ο Τέβες!!

Ζήτησε συγγνώμη ο Τέβες!
Ώρα για μπάλα! Μόνο αυτό δεν είπε ο Κάρλος Τέβες κατά την απολογία του ενώπιων συμπαικτών, προπονητών και ανθρώπων της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι! Ο Αργεντινός ζήτησε συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσε με τη στάση του, εμφανίστηκε φανερά μετανιωμένος για το γεγονός πως υπήρξε… ξεροκέφαλος.

«Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από όλους σας. Όλους όσους απογοήτευσα με τη συμπεριφορά και τις πράξεις μου τους τελευταίους μήνες. Θέλω μονάχα να επικεντρωθώ ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να προσφέρω κι εγώ στην προσπάθεια που κάνετε» δήλωσε μπροστά σε όλα τα μέλη του συλλόγου ο «απάτσι»!

Πέντε μήνες μετά την τελευταία φορά που κάθισε στον πάγκο των Κυπελλούχων Αγγλίας και αρνήθηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κάρλος Τέβες θέλει να δει ξανά το όνομά του στα αγωνιστικά πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαίνεται…

Ο Ιταλός κόουτς των «πολιτών» ζητούσε μια ειλικρινή και δημόσια συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή για να τον δεχτεί ξανά στην ομάδα, κάτι που έγινε και επίσημα τις απογευματινές ώρες της Τρίτης. Ο Τέβες πήγε – όπως κάνει πλέον καθημερινά – στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κάρινγκτον, προπονήθηκε μόνος του για δύο ώρες, έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο τέλος της προπόνησης συγκέντρωσε άπαντες γύρω του προκειμένου να τους μιλήσει. Το κακό είναι ότι ο Μαντσίνι είχε ήδη αποχωρήσει, αλλά εμφανίζεται ενημερωμένος από τη διοίκηση του συλλόγου για την κίνηση του διεθνούς φορ.

Με τους συμπαίκτες του, ο Τέβες δεν είχε χαλάσει ποτέ τη σχέση του. Ίσα – ίσα που είναι ευπρόσδεκτος. Το θέμα πλέον είναι να βρεθεί ο Αργεντινός με τον προπονητή του και να κολλήσει ξανά το γυαλί…\

Πηγή: England 365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: