Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τσιώλης: «Τεράστια επιτυχία»

Τσιώλης: «Τεράστια επιτυχία»
Σπουδαία επιτυχία αποτελεί για τον Αστέρα Τρίπολης η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης προσθέτοντας πως η ομάδα του αποτελεί πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία!

«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο της Τρίπολης και φυσικά στους ιδιοκτήτες που έχουν δημιουργήσει αυτή τη μεγάλη ομάδα που πλέον αποτελεί και πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία», τόνισε και στάθηκε στην ανοδική πορεία της ομάδας: «Στο δεύτερο γύρο έχουμε κάνει έξι νίκες και μια ισοπαλία, στην κανονική ροή. Έχουμε κάνει μεγάλη επιτυχία και στους δύο στόχους που έχουμε. Και ποιότητα έχουμε και προϋποθέσεις έχουμε να διεκδικήσουμε υψηλούς στόχους».

Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ατρόμητο. «Έχουμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Οδηγός μας θα είναι η νίκη επί του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για να πάμε στον τελικό. Είναι η τρίτη φορά που ως προπονητής φτάνω στα ημιτελικά. Εύχομαι να είναι η τρίτη και η τυχερή. Μετά από τρεις φορές στα ημιτελικά δικαιούμαι μια ευκαιρία. Δεν κρύβω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν οργανωμένο αντίπαλο. Σαν ποδοσφαιριστής έχω κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι μεγάλη υπόθεση να το κάνω και ως προπονητής».

Για το γεγονός ότι από την κερκίδα ακούστηκε σήμερα για πρώτη φορά ρυθμικά το όνομά του, είπε: «Μέσα από έναν προπονητή θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα για την ομάδα. Νοιώθουμε όμορφα όλοι μας. Είναι κλειδί το δέσιμο που έχουμε. Μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».\

Ερωτηθείς αν προτιμά τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου ή την πρόκριση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, απάντησε: «Στο Κύπελλο είναι πιο σύντομος ο δρόμος. Θα προτιμούσα μέσω του τελικού να πάμε Ευρώπη».

Όσο για το πώς θα προσγειώσει τους παίκτες του, ανέφερε: «Το ρόστερ έχει τέτοια ποιότητα που αντέχει τις επιτυχίες. Δε νομίζω ότι οι παίκτες αρκούνται σε αυτά που έχουν κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: