Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μπόλονι: «Θα προσπαθήσουμε…»

Μπόλονι: «Θα προσπαθήσουμε…»
Στην επόμενη φάση της διοργάνωση θα προσπαθήσει να περάσει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ουντινέζε για τη φάση των «32» του Europa League. «Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχει χαρά για αυτό το παιχνίδι και ανυπομονησία για να παίξουμε», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα, παρά το ότι ξέρω ότι είναι δύσκολο», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 59χρονου προπονητή

Για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε

«Και οι δύο ομάδες έχουν την ίδια ιδέα στο μυαλό τους που είναι η νίκη. Νομίζω ότι εμείς δεν έχουμε τόσο πίεση. Αισθάνομαι την ομάδα μου ήρεμη και αισθάνομαι ότι στον τομέα της φυσικής κατάστασης είμαστε καλύτερα. Νομίζω ότι αυτά θα επηρεάσουν θετικά το τεχνικό μας κομμάτι. Αυτή την στιγμή έχω δύο ερωτηματικά που πρέπει να δώσω απαντήσεις, αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχει χαρά γι’ αυτό το παιχνίδι και ανυπομονησία για να παίξουμε. Αυτό αισθάνομαι ότι γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα, παρά το ότι ξέρω ότι είναι δύσκολο».

Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από αγώνες χωρίς να σκοράρουν

«Κατά την εκτίμησή μου αυτό το δεύτερο παιχνίδι αποκλείεται να λήξει 0-0»

Για το αν θα δώσει μεγαλύτερο βάρος σε άμυνα ή επίθεση

«Το ίδιο βάρος θα πέσει και στους δύο τομείς. Δεν υπάρχει διαφορά».

Για το σχόλιο του Μαλεζά ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε σε επίπεδο τακτικής

«Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι ο Μαλεζάς θα γίνει καλός προπονητής. Από εκεί και πέρα σέβομαι την Ουντινέζε αλλά εμένα μου αρέσει ο ΠΑΟΚ ως ομάδα. Εκείνοι έχουν μεγάλη δύναμη, γρήγορους παίκτες και αυτοκυριαρχία στο παιχνίδι τους».

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει το παιχνίδι

«Νομίζω ότι η συγκέντρωσή μας, η τακτική μας συνέπεια, η φυσική δύναμή μας ήταν σε καλά επίπεδα στον αγώνα στην Ιταλία, αλλά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στη δύναμή μας. Πρέπει επίσης να είμαστε πιο δυνατοί στο επίπεδο της τεχνικής και με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε καλός αντίπαλος».

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας και τους τραυματισμού

«Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι, βήμα-βήμα, δεν μπορείς σε δύο ημέρες να φτιάξεις το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του. Διατηρούμε το πρόγραμμά μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι, άλλες προβληματιζόμαστε για το τί συμβαίνει κι έχουμε τόσους τραυματισμούς. Αυτό που νομίζω είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τη κουλτούρα της δουλειάς μας, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος 100%».

Για το αν πιθανή πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας

«Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω μεγαλύτερο στόχο, αυτό που έχω μπροστά μου. Ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής, πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Αυτό θα προσπαθήσω και τώρα, βλέποντας το καλό του συλλόγου που υπηρετώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: