Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μουρίνιο: «Ήταν επιθετικό φάουλ»!

Μουρίνιο: «Ήταν επιθετικό φάουλ»!
Την άποψη ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από το γκολ της ισοφάρισης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 που έφυγε η Ρεάλ Μαδρίτης από το «Λουζνίκι». «Αυτό που κατάφερα, πάντως, να δω είναι ότι έγινε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την ισοφάριση», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 49χρονος προπονητής

Για το γκολ που έβαλε η ΤΣΣΚΑ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης

«Το γκολ που πέτυχαν ήταν απογοητευτικό για εμάς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ήμουν χαρούμενος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε κάθε νοκ άουτ ματς και μετά να έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας».

Για την εικόνα του αγώνα

«Ήταν πολύ χαρούμενοι από το γκολ που πέτυχαν και εμείς απογοητευτήκαμε από αυτό, επειδή είχαμε περισσότερο ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ο αντίπαλός μας έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, αφού είχαν ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρουν ή να κάνουν παιχνίδι. Έπαιξαν σοβαρά και σκληρά στο παιχνίδι. Δούλεψαν πολύ για αυτό».

Για τα προηγούμενα αποτελέσματα που είχε στη Μόσχα

«Κάθε παιχνίδι εδώ ήταν το ίδιο για εμένα. Κέρδισα με 1-0 με την Τσέλσι και τν Ίντερ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο και στους δύο αγώνες. Είναι πάντα περίεργα εδώ. Φαινόταν πως και σήμερα θα κερδίζαμε με 1-0, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν».

Για το γκολ της ισοφάρισης

«Κάποια γκολ έρχονται από στημένες φάσεις και άλλα όχι. Αυτό που κατάφερα, πάντως, να δω είναι ότι έγινε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την ισοφάριση. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ο διαιτητής έκανε λάθη και για τις δύο ομάδες».

Για το σκληρό παιχνίδι των Ρώσων

«Πραγματικά νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Αντί να έχουμε τρεις, στο τέλος μόνο ο Μπενζεμά είχε τραυματιστεί».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: