Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μαντσίνι: «Κανένα πρόβλημα με Τέβες. Θέλω τελικό!»

Μαντσίνι: «Κανένα πρόβλημα με Τέβες. Θέλω τελικό!»
Πορεία μέχρι τον τελικό του Europa League ονειρεύεται ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως δήλωσε μετά το 4-0 της Μαν. Σίτι επί της Πόρτο για τους «32, ενώ επιβεβαίωσε την επάνοδο του Κάρλος Τέβες στις προπονήσεις των «πολιτών».

«Ήταν μια καλή βραδιά για μας, αλλά όχι εύκολη. Η Πόρτο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη κι έπαιξε πολύ καλά. Χαίρομαι που περάσαμε στους ‘16’. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό, αλλά θα είναι δύσκολο. Με ομάδες όπως η Μαν. Γιουνάιτεντ, η Βαλένθια και η Σάλκε, το επίπεδο είναι σαν το Champions League. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, επειδή η Πόρτο είναι επικίνδυνη ομάδα», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την επιστροφή του… ασώτου Τέβες δήλωσε: «Ο Κάρλος ζήτησε συγγνώμη και δεν έχω πρόβλημα. Θα συναντηθούμε αύριο πριν την προπόνηση και θα αρχίσει να δουλεύει μαζί μας. Χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να βρει τη φόρμα του, αλλά στη συνέχεια θα είναι εντάξει και θα μπορεί να παίζει όπως οι υπόλοιποι. Ο Κάρλος ξέρει καλά την ομάδα, είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης και μπορεί να μας βοηθήσει».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: