Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"Σήμερα το χαιρόμαστε, από αύριο ΑΕΚ"

Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση του ΟΦΗ επί του Πανσερραϊκού, όμως τόνισε πως από αύριο σκέφτονται ήδη τον αγώνα με την ΑΕΚ.
"Σήμερα το χαιρόμαστε, από αύριο ΑΕΚ"
"Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα και πολύ σημαντική γιατί μετά από 22 χρόνια, η τελευταια φορά που πήγε ο ΟΦΗ ήταν το 1990. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όσον αφορά την πρόκριση που ήταν και ο στόχος. Ειδικά για την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Πετύχαμε 3 πολύ ωραία τέρματα και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο ετοιμαζόμαστε γιατί γνωρίζετε ότι την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ που κανονικά έπρεπε να είχε γίνει ήδη. Μπράβο στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που παρότρυνε τους παίκτες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό η αλλαγή του Παπουλή", είπε αρχικά ο "Αναστό"
Για τον Ολυμπιακό, είπε: "Παιζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δεν μπορείς να τα προδικάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες πρωταθλήματος με το κύπελλο. Δεν θα έχουμε άγχος, θα το ευχαριστηθούμε. Θα κάνουμε το καθήκον μας. Επειδη ξέρουμε τι εκφράζει σαν σύλλογος ο ΟΦΗ και σε καμία περίπτωση δεν θα παρατούσαμε αμαχητί τους αγώνες. Απο εκει και πέρα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τι θα κάνουμε. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα δούμε τι έχουμε πετύχει".
Για τον Μάντζιο: Μέχρι την Κυριακή θα δούμε τι θα γινει με τον Μαντζιο.
Για την αναβολή του πρωταθλήματος: Το θετικό της αναβολής είναι ότι είχαμε χρόνο για αποθεραπεία κάποιων παικτών. Το αρνητικό ήταν ότι είχαμε προετοιμαστεί για να παιξουμε και καπως μας χάλασε. Το καλό είναι οτι το παιχνίδι οριστηκε Κυριακη και δεν θα ξεφυγουμε απο τον ρυθμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: