Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Δίνει ρυθμό ο κόσμος…»

Ο αμυντικός της Ουντινέζε Μαουρίτσιο Ντομίτσι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στην συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Τούμπα και τόνισε πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες.
«Δίνει ρυθμό ο κόσμος…»
Αρχικά ο Ντομίτσι σχολίασε την απουσία του Ντι Νατάλε: «Είναι αισθητή η απουσία κάθε τέτοιου παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα επιπέδου. Από εκεί και πέρα όμως και ο Φλόρο Φλόρες μπορεί να κάνει καλή δουλειά στην επίθεση».
Όταν ο Ιταλός αμυντικός ρωτήθηκε για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δεν θα μιλήσω μεμονωμένα για κάποιον παίκτη αλλά για το σύνολο, που λειτουργεί αρκετά καλά. Τους είδαμε και στην Ιταλία αλλά και σε βίντεο ότι είναι μία ομάδα που ξέρει πως στέκεται μέσα στο γήπεδο».
Για τις ομοιότητες που μπορεί να έχουν οι δύο αγώνες ο Ντομίτσι ανέφερε: «Εμείς πρέπει να πιέσουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος αφού παίζει εντός έδρας, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να έχουμε το δικό μας σκεπτικό για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Σε ερώτηση για την επιρροή που μπορεί να έχει η κερκίδα, ο Ιταλός ανέφερε: «Και στο Ούντινε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδιναν ρυθμό και αυτό θα γίνει αύριο. Είναι μία άλλη αίσθηση. Δεν μας απασχολεί τόσο και πιστεύω ότι δεν θα μας προκαλέσει φόβο, αλλά θα μας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: