Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε από τη Λάτσιο ο Ρέχα!!

Παραιτήθηκε από τη Λάτσιο ο Ρέχα!
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, μία ημέρα πριν την ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, υπέβαλε ο Έντι Ρέχα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 66χρονος Ιταλός προπονητής, έστειλε την παραίτησή του στα γραφεία της ομάδας με φαξ (!) σήμερα το μεσημέρι και προκάλεσε αναστάτωση στην διοίκηση. Εντός της ημέρας το Δ.Σ. του συλλόγους της Ρώμης για το αν θα κάνει αποδεκτή την απόφασή του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ρέγα αποφάσισε να αποχωρήσει από την Λάτσιο, λόγω των διαταραγμένων σχέσεών του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κλαούντιο Λοτίτο και τον τεχνικό διευθυντή, Ίγκλι Τάρε. Το τελευταίο διάστημα, είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις της διοίκησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ήττα της Κυριακής με σκορ 5-1 από την Παλέρμο για το πρωτάθλημα, ήταν η…σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της…υπομονής του, αφού όπως υποστήριζε, δεν μπορούσε πλέον να δουλέψει όπως επιθυμούσε.

Αν τελικά η παραίτηση γίνει δεκτή, ο ιταλικός Τύπος θεωρεί πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Πάολο Ντι Κάνιο, που στην παρούσα φάση είναι προπονητής της αγγλικής Σουίντον.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: