Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μας…γκάστρωσες ρε Τσάκα!

Από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας στην ζωή μας, ένα πράγμα ζήταγε. Υπομονή.

Ok. Δεκτό. Επειδή όπως είπε κι ο ίδιος: «Ρε παιδιά, δεν πάμε να αγοράσουμε στραγάλια».

Απλά αναρωτιέμαι πόση αντοχή πρέπει να έχει κάποιος για την πολυπόθητη συμφωνία που θα εκτινάξει τον Παναθηναϊκό.

Διότι από τις 19 Σεπτεμβρίου που πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να πάρει κάτι… φανέλες, έχουν περάσει 155 μέρες. Μπήκαμε στον έκτο μήνα από την φανέρωσή του και ακόμη και τώρα, στο τηλέφωνο ζητάει υπομονή!

Δεν το κρύβω, πως ενώ οι ιστορίες που έλεγε «έμπαζαν» από πολλές μπάντες, λίγο η θέληση να ισχύουν όλα αυτά, λίγο η αποπνικτική οικονομική κατάσταση της ομάδας, με έκαναν να ελπίζω. Τα ονόματα Ροναλντίνιο, Σικαμπάλα, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Τζαβέλας, Αλ Σαούντ, πριγκίπισσες και τέτοια μου δημιουργούσαν μια ευφορία και έκαναν την ιστορία στο μυαλό μου όπως την θέλω. Όμορφη και… ανατολική!

Η σιγουριά του Τσάκα κάθε φορά που του μίλαγα στο τηλέφωνο, πως ο πρίγκιπας θα έρθει στις 15 Οκτωβρίου, μετά στις 2 Νοεμβρίου, πως θα καλύψει την ΑΜΚ, μου δημιουργούσαν προσδοκίες. Πάντα αμφέβαλλα, αρκετά κιόλας, αλλά δεν το κρύβω πως στην γωνία του μυαλού μου διατηρούνταν μία… κάψα. Αυτή η ρήση που λέει ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίσταση.

Ελπίδα, που αναζωπυρώθηκε όταν από την πλευρά Βαρδινογιάννη διέρρευσε πως η τελευταία πρόταση δείχνει σοβαρή. Για να ειπώθηκε κάτι τέτοιο, σκέφτηκα, κοίτα να δεις που κάτι μας ετοιμάζει ο Τσάκας. Ο χρόνος περνάει, το νομοσχέδιο ψηφίζεται ο έκτος μήνας μπήκε και σε λίγο πάμε για… γέννα ρε Τσάκα. Μας γκάστρωσες! Και μάντης κακών δεν θέλω να γίνω, αλλά άμα κάτι πάει στραβά στην γέννα, συνήθως την πληρώνει και η νύφη που το ετοίμαζε, αλλά κι ο γιατρός όσον αφορά την υστεροφημία του…novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: