Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός με Άγιαξ ο Ρούνεϊ!!

Εκτός με Άγιαξ ο Ρούνεϊ
Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στον Άγιαξ την ερχόμενη Πέμπτη, με τον 26χρονο επιθετικό να ταλαιπωρείται από λοίμωξη στο λαιμό, η οποία δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στην τελευταία προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων».

Η νίκη (2-0) στην Ολλανδία, έδινε ούτως ή άλλως τη δυνατότητα στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να χαρίσει «ανάσες» στον 26χρονο επιθετικό, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νόριτς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Πλέον όμως η αγωνία αρχίζει να μεγαλώνει και άπαντες στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ περιμένουν να μάθουν αν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Ρούνεϊ είχε τα πρώτα συμπτώματα πριν αναχωρήσει η αποστολή από την Ολλανδία για το Μάντσεστερ με την κατάσταση ωστόσο να μην βελτιώνεται παρά την φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε.

Στα ευχάριστα της προπόνησης, η επιστροφή του Άντερσον, ο οποίος ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα, δείχνοντας πως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: