Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

H αποκάλυψη της νέας φανέλας της Εθνικής!!

H αποκάλυψη της νέας φανέλας της Εθνικής
Στην διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων βρίσκεται η επίσημη εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, την οποία θα φορέσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012. Η Adidas, η οποία ντύνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε τη νέα φανέλα σε μια εκδήλωση μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Θαναηλάκης ενώ εκεί βρέθηκαν παίκτες της Εθνικής, ο Φερνάντο Σάντος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά και ο Σάκης Ρουβάς!

Από την μεριά των διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φορούσαν την λευκή φανέλα, μίλησε ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε, «Εξαιρετική η νέα φανέλα! Ελπίζουμε να την αγαπήσετε όλοι σας, όπως κι εμείς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Euro».

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε δηλώσεις και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλοι οι Έλληνες χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή, Να μας δώσει αυτή η ομάδα χαρά και περηφάνιας που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή όσο ποτέ. Είμαι κι εγώ θαυμαστής της Εθνικής ομάδας. Μας χρειάζεται όλους, όπως κι εμείς για να μας χαρίσει ψυχική ανάταση και δυνατές στιγμές. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα πάμε για το Euro 2012» το σχόλιο του Έλληνα καλλιτέχνη στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: