Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μαλεζάς: «Καλή ομάδα η Ουντινέζε»

Μαλεζάς: «Καλή ομάδα η Ουντινέζε»
Την άποψη ότι η Ουντινέζε είναι μία από τις καλύτερες τακτικά ομάδες που έχει αντιμετωπίσει εξέφρασε ο Στέλιος Μαλεζάς εν όψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. «Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, η καλύτερη που αντιμετώπισα τακτικά και τους δίνω προβάδισμα», τόνισε ο διεθνής στόπερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ουντινέζε

«Δε θα δούμε διαφορετικά αυτό το παιχνίδι από τα υπόλοιπα. Έχουμε στόχο να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο αγώνα στο Ούντινε

«Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με την κατά την γνώμη μου καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα ποτέ. Αυτή η ομάδα έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και αυτό το σύστημα μας μπέρδεψε. Εμείς όμως πρέπει να έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Θα πρέπει να μπούμε ταπεινά χωρίς βέβαια να φοβηθούμε τον αντίπαλο».

Για την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Ιταλία

«Εμείς θα πρέπει να κάνουμε εμφάνιση ανάλογη του πρώτου αγώνα από το 20΄ και μετά βέβαια. Αν μπούμε όπως στο πρώτο εικοσάλεπτο θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα».

Για τον αν εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν άγχος εν όψει μίας τόσο σημαντικής αναμέτρησης

«Άγχος δε νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει. Μόνο κέρδος θα έχουμε από τον αγώνα αυτό. Το άγχος θεωρώ ότι κάνει κακό και πρέπει να το αποβάλουμε όσο νωρίτερα».

Για το ότι ο κόσμος θα επιθυμεί από την ομάδα να παίξει πιο επιθετικά

«Αν σκεφτόμαστε εμείς όπως θέλει κόσμος και ανοιχτούμε θα έχουμε τεράστια προβλήματα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και ο κόσμος το δικό του».

Για τα προγνωστικά του

«Δεν είμαι καλός σε προγνωστικά. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, η καλύτερη που αντιμετώπισα τακτικά και τους δίνω προβάδισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: