Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Συντηρητικό πλάνο!!

Συντηρητικό πλάνο
Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Λάζλο Μπόλονι για το σχήμα της ομάδας στο αυριανό (20:00) παιχνίδι με την Ουντινέζε στην Τούμπα. Όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, αν σκεφτεί κανείς τις απουσίες που υπάρχουν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος ο 58χρονος προπονητής χρησιμοποίησε τον Μπαλάφα δίπλα στον Γκαρσία, δίνοντας τον ρόλο του επιτελικού μέσου στον Λάζαρ.

Στόχος του Μπόλονι είναι να ελέγξει όσο γίνεται το κέντρο και την πίεση που ασκούν οι Ιταλοί, προσπαθώντας να κρατήσει την μπάλα μακριά από την περιοχή της ομάδας του. Αυτό θα σημαίνει μία πιο συντηρητική αντιμετώπιση του αγώνα, που θα έχει -για τον ΠΑΟΚ- ως πρώτο στόχο τη διατήρηση του «μηδέν» στη άμυνα.

Η προπόνηση των Θεσσαλονικέων είναι προγραμματισμένη στις 11:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ματς. Στις 13:00 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός μαζί με κάποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Όσον αφορά την Ουντινέζε, θα προπονηθεί και εκείνη την ίδια ώρα με τον ΠΑΟΚ επί ιταλικού εδάφους και στη συνέχεια ο Γκουιντολίν θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Ολα δείχνουν ότι η ιταλική ομάδα δεν θα έχει στην αποστολή της τους Ισλα, Μπαντού, Πίντζι, ενώ ο Γκανέζος Ασαμόα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: