Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Κάνουμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας...»

«Κάνουμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας...»
Την απόφαση να υπογράψουν το διακανονισμό που τους προτάθηκε από τη διοίκηση για τα οφειλόμενα έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καλώντας τους μετόχους να κάνουν το καθήκον τους. «Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και τον κόσμο της, κάντε και εσείς το δικό σας. Η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα. Αποφασίστε εσείς...», αναφέρουν οι παίκτες της «Ένωσης», που αρχίζουν την ανακοίνωση με το ειρωνικό για τους μετόχους «Dear all».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ:

«Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: