Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ηρακλής -Boλές... διαζυγίου

O Ηρακλής έλυσε τη συνεργασία του με τον Χρήστο Ζίφκα ύστερα από τις βολές που εξαπέλυσε για τη λειτουργία του συλλόγου.
Ο Χρήστος Ζίφκας εξαπέλυσε βολές κατά της διοίκησης για τον τρόπο λειτουργίας του Ηρακλή και η κόντρα που άνοιξε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο είχε ως αποτέλεσμα το αναπόφευκτο τέλος της συνεργασίας τους.
Στον Ζίφκα είχε ανατεθεί προ ημερών το νευραλγικό πόστο του γενικού αρχηγού, ωστόσο χθες μέσω των ερτζιανών ο βετεράνος άσος επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο σύλλογος, κάνοντας λόγω ακόμα και για σοβαρές ελλείψεις. Μεταξύ των άλλων ανέφερε πως το νερό και το ρεύμα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας είναι κομμένα και γι' αυτό οι προπονήσεις γίνονται στα γήπεδα της ΕΠΣΜ, ενώ σε ό,τι αφορά τα αποδυτήρια, η ομάδα εξυπηρετείται από την αντίστοιχη του βόλεϊ. Ακόμα θεώρησε ασέβεια προς το πρόσωπό του την απουσία της διοίκησης κατά την πρώτη παρουσία του στην προπόνηση, τονίζοντας πως έπρεπε να είναι παρούσα για να τον παρουσιάσει στους παίκτες, ενώ παρομοίασε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα με παλιότερες εποχές που ήταν ο ίδιος στην ομάδα ως παίκτης και ως προπονητής. 
Η στάση του Χρήστου Ζίφκα αιφνιδίασε τη διοίκηση, η οποία αφού ενημέρωσε πως ύστερα από μια σειρά ενεργειών χθες αποκαταστάθηκε η ρευματοδότηση της Μίκρας, επιτέθηκε φραστικά στον βετεράνο ποδοσφαιριστή μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Μανίκα. Με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος υποστήριξε πως «ο Ηρακλής που κάποιοι ξέρανε, τελείωσε» και έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία της διοίκησης με τον Ζίφκα, πιστεύοντας ότι το περιεχόμενό της εκθέτει τον βετεράνο άσο. «Πέρα από τις τρεις χιλιάδες ευρώ που θα εισέπραττε για τους τρεις επόμενους μήνες», ανέφερε, «δεχτήκαμε να του καλύψουμε τις βενζίνες για την Κατερίνη, τα διόδια, καθώς και τη φθορά που θα έχει το αυτοκίνητό του λόγω των χιλιομέτρων που θα έκανε. Μπορεί να φαίνονται αστεία, αλλά είναι αυτά που μας ζήτησε για να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: