Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ντέακ πρότεινε ο Μπόλονι!!

Υπάρχουν κάποια μικρά θεματάκια με τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά προς το παρόν η συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά είναι πιο κοντά από το διαζύγιο.
Ντέακ πρότεινε ο Μπόλονι
Ο Ρουμάνος περνάει καλά (πολύ καλά λένε κάποιοι που ξέρουν καλά) στην Θεσσαλονίκη, δεν καίγεται από το γεγονός ότι οι πληρωμές του δεν είναι πάντα στην ώρα τους (κονομημένος γαρ) και αντιλαμβάνεται ότι έχει στα χέρια του μία καλή ομάδα και πως δουλεύει σε ένα πρότζεκτ που τον εξιτάρει.
Κι ας μην είναι ο ίδιος πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις πρωινές προπονήσεις!Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι πως μία απόδειξη πως ο Ρουμάνος σκέφτεται την επόμενη του μέρα στον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήδη προτείνει παίκτες για την επόμενη σεζόν!Στην κορυφή της λίστας του για τον Δικέφαλο ένας συμπατριώτης του.
Ο Τσίπριαν Ντέακ, ο οποίος πριν από ένα χρόνο αγοράστηκε από την Σάλκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έπιασε στην Γερμανία και φέτος παίζει δανεικός (με εξαιρετικές επιδόσεις, ήτοι 5 γκολ και 4 ασίστ στον πρώτο γύρο) στην Ραπίντ Βουκουρεστίου.Ο 25χρονος διεθνής (11 φορές) Ρουμάνος εξτρέμ αρέσει στον Μπόλονι για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρόστερ του αριστεροπόδαρο εξτρέμ με τέτοια προσόντα και πως ο Ντέακ συνδυάζει την τεχνική με εξαιρετική φυσική κατάσταση, αφού θεωρείται από τους πλέον καλογυμνασμένους Ρουμάνους παίκτες.
Θεωρείται βέβαιο πως το προσεχές καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Σάλκε, η οποία όμως δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για το μέλλον, κάτι που μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ πρώτο φαβορί σε περίπτωση που θελήσει να κινηθεί για τον δανεισμό του.Κάτι τέτοιο τουλάχιστον διαδίδει τις τελευταίες ημέρες στην Ρουμανία ο ατζέντης του παίκτη, Βίκτορ Μπεκάλι, που έχει εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις με τον Λάζλο Μπόλονι.Ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2012-13 ήδη αρχίζει και μπαίνει σε σχεδιασμό κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι σε μία ομάδα που δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι κινείται ευρωπαϊκά σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία της…
Δείτε ένα βίντεο με τον Ντέακ σε δράση και θα καταλάβετε για ποιον λόγο τον θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ...


Πηγή: transfernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: