Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Άλβες: «Ευγνώμων η Ρεάλ αν φύγει ο Γκουαρντιόλα…»

Άλβες: «Ευγνώμων η Ρεάλ αν φύγει ο Γκουαρντιόλα…»
Με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Ντάνιελ Άλβες τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα προσθέτοντας πως ενδεχόμενη αποχώρησή του θα χαροποιούσε πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Χωρίς αυτόν δεν θα είμαστε τίποτα. Θα χάσουμε τη βάση μας και τον άνθρωπο που μας έδινε σταθερότητα. Περιμένω να πάρει τη σωστή απόφαση. Θα το κάνει όταν εκείνος κρίνει πως είναι σωστό κι όχι επειδή τον πιέζουν οι φίλαθλοι ή ο Τύπος. Ξέρει πόσο σημαντικός είναι για μας. Θα πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες για όλη μας τη ζωή για αυτά που έχει πετύχει με την Μπαρτσελόνα και να του φτιάξουν άγαλμα. Η Ρεάλ θα πρέπει να είναι επίσης ευγνώμων αν ο Γκουαρντιόλα δεν συνεχίσει…», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Πρόσφατα ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ λόγω του διαζυγίου του. «Δεν με ενοχλεί αυτό. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε, από τη στιγμή που στην ομάδα μου ξέρουν καλά πως είμαι συγκεντρωμένος. Θα με πείραζε αν έλεγαν κάτι οι συμπαίκτες μου ή οι προπονητές. Κανείς δεν αμφιβάλει για τον επαγγελματισμό μου», τόνισε.

Τέλος, για τη μάχη του πρωταθλήματος και το -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ είπε: «Η διαφορά είναι μεγάλη και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Αν δεν τα καταφέρουμε και η Ρεάλ πάρει το πρωτάθλημα, θα τους συγχαρώ. Όμως η Μπαρτσελόνα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: