Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εισήγηση Γκουαρντιόλα για ανανέωση Πουγιόλ!!

Εισήγηση Γκουαρντιόλα για ανανέωση Πουγιόλ
Μια είδηση με διπλό ενδιαφέρον για την Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει η καταλανική Sport. Σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα, έχει ληφθεί η απόφαση να αρχίσουν οι διαδικασίες για το ρόστερ των επόμενων αγωνιστικών σεζόν.

Πρώτη κίνηση που θα γίνει είναι η ανανέωση του συμβολαίου με τον Κάρλες Πουγιόλ. Το συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο του 2013 ωστόσο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και ως μια ένδειξη σεβασμού απέναντί του, παραδεχόμενοι ότι χρειάζονται τις υπηρεσίες του για άλλα δύο χρόνια.

Το μεγάλο ερώτημα όμως δεν είναι απλώς η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του Πουγιόλ, αλλά το «ποιοι» είναι αυτοί που ζήτησαν να αρχίσουν οι συζητήσεις και σχεδιάζουν –γενικότερα- το ρόστερ της Μπαρτσελόνα των επόμενων αγωνιστικών σεζόν.

Αυτοί που συζήτησαν και αποφάσισαν είναι ο Άντονι Θουμπιθαρέτα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Φυσικά και πρόκειται για μια περίτρανη απόδειξη για τις προθέσεις του προπονητή της ομάδας και απάντηση σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, στη Μπαρτσελόνα γνωρίζουν τις προθέσεις του προπονητή της ομάδας, και μαζί του σχεδιάζουν την νέα… Μπαρτσελόνα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: