Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τους τσεκάρει ο Μασάδο

Σηφάκης, Παπαστεριανός, Πρίττας, Τόχα και Σολτάνι στο μικροσκόπιο του Μασάδο στο φιλικό με την Λίτεξ.
Τους τσεκάρει ο Μασάδο
Η διαφαινόμενη αναβολή της 23ης αγωνιστικής θα δώσει τον χρόνο που χρειάζονται οι τραυματίες ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους δίχως να χρειαστεί να απουσιάσουν από κάποιο αγώνα, αλλά το φιλικό που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (25/02) με την Λίτεξ είναι… ότι πρέπει για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας που για διάφορους λόγους δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής εσχάτως.

Καταρχήν θα είναι μιας πρώτη ευκαιρία να ξαναφορέσει τα γάντια του και να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΑΡΗ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, ο Μιχάλης Σηφάκης έπειτα από την επέμβαση στο γόνατό του που τον κράτησε για περίπου πέντε μήνες έξω. Ο 28χρονος τερματοφύλακας προπονείται κανονικά εδώ και δυο εβδομάδες με την ομάδα, μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται παιχνίδια για να βρει τον ρυθμό του.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μανόλη Παπαστεριανό που προέρχεται και αυτός από επέμβαση (αρθροσκόπηση) και του λείπουν παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που ακολουθούν για τον ΑΡΗ.

Ο Μασάδο θα έχει επίσης της ευκαιρία να δει και τον Σάκη Πρίττα που παρότι αποθεραπεύτηκε δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο και ψάχνει μια ευκαιρία έστω και σε φιλικό επίπεδο να δείξει κάποια πράγματα.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Τόχα που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Κολομβιανός έχει να αγωνιστεί από τον αγώνα με την Δόξα. Τέλος χρόνο συμμετοχής λογικά θα πάρει και ο Σολτάνι που επί των ημερών του Μασάδο έχει μπει στο περιθώριο. Ο γαλλοαλγερινός δεν προσπαθεί όσο θα ήθελε ο προπονητής του ΑΡΗ και το φιλικό με την Λίτεξ ίσως είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να δείξει στον 56χρονο τεχνικό αν δικαιούται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Πηγή: allaboutaris

Δεν υπάρχουν σχόλια: