Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Παναγιωτούδης: «Ήταν το όνειρο μου...»

Ο Κώστας Παναγιωτούδης βραβεύτηκε για το γκολ που πέτυχε εναντίον της Δόξας Δράμας (το καλύτερο της 29ης αγωνιστικής), Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, στα πλέι οφ, στον Γκαρσία και στις πανελλαδικές...

Συγκεκριμένα ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός, χρίστηκα και σκόρερ. Είναι μόνο η αρχή αυτή και είμαι αισιόδοξος. Προσπαθώ για το καλύτερο. Θα προσπαθήσω να πετύχω και άλλα γκολ. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου με βοήθησαν πολύ να μπω στην ομάδα. Το γκολ ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που μπορούσα να κάνω»

-Για το ότι είναι ένας από τους νεαρότερους σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ: «Δεν το ήξερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τώρα που το πέτυχα ελπίζω να πάω ακόμα καλύτερα. Όλοι οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν συγχαρητήρια μου είπαν να παίξω χωρίς άγχος, με βοήθησαν να ανέβω ψυχολογικά. Το ίδιο και ο προπονητής και για αυτό έπαιξα χωρίς άγχος».

-Για την εμπειρία να έχει συμπαίκτη τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ήταν πάντα όνειρο να παίξω στη μεγάλη ομάδα. Δε θα φανταζόμουν ότι θα έπαιζα με έναν τόσο έμπειρο παρτενέρ στο κέντρο όσο ο Γκαρσία».

-Για τα επερχόμενα πλέι οφ: «Είμαστε αισιόδοξοι για τα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τα αποτελέσματα θα έρθουν αν ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή».

-Για το γεγονός ότι συνδυάζει το σχολείο με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Όλα χρειάζονται ένα πρόγραμμα. Μπορούν να συνδυαστούν. Μετά τα πλέι οφ θα δώσω πανελλαδικές, θα προσπαθήσω να διαβάσω. Θέλω να περάσω τουλάχιστον στη γυμναστική ακαδημία...»

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: