Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Λέτε να προκύψει αλλού το clasico;

Στο Μόναχο περιμέναμε ότι θα το δούμε, ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μας "έκατσε". Μήπως τελικά μας …"κάτσει" στην Πόλη, εκεί που ελάχιστοι το περιμένουν;
Λέτε να προκύψει αλλού το clasico;
Η σιγουριά τον έφαγε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ότι ήρθε η ώρα να δούμε ένα clasico σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.
Τελικά τόσο η Ρεάλ όσο και Μπαρτσελόνα δεν βρήκαν …πτήσεις από Ισπανία για Γερμανία και θα δουν το κορυφαίο γεγονός από την τηλεόραση. Αυτές όμως είναι οι ομορφιές του αθλητισμού. Όταν το απρόβλεπτο υπερτερεί και τα προγνωστικά πάνε περίπατο.
Χάσαμε, λοιπόν, την ιστορική ευκαιρία να δούμε στον Μόναχο τις δύο αυτές μεγάλες αντιπάλους, που δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν το τίτλο του φαβορί που τους είχε αποδοθεί για κοινή παρουσία στην Αllianz Arena βράδυ της 19ης Μαϊου. Ας πρόσεχαν…
Και στους δύο ημιτελικούς επικράτησαν τα θεωρητικά αουτσάιντερ. Κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και στο μπασκετικό ραντεβού της Πόλης, ώστε να το δούμε εκεί το …clasico!
Τον "αιώνιο τελικό" για την ακρίβεια, που σε αντίθεση με τις προβλέψεις για τον ισπανικό ποδοσφαιρικό εμφύλιο, σχεδόν κανείς δεν περιμένει.
Φαβορί θεωρούνται τόσο η ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Κυρίως λόγω της εικόνας που έχουν δείξει στη διοργάνωση, διότι ειδικά η ομάδα του Ομπράντοβιτς, έχει φανέλα βαριά κι ασήκωτη.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι δύο αντίπαλοι των ελληνικών συλλόγων έχουν ξεχωρίσει φέτος, αλλά σε ένα φάιναλ φορ όλα γίνονται. Πολύ θέλει νομίζετε να μείνουν κι αυτές με τη …σιγουριά στο χέρι;
Θα το ξέρουμε το βράδυ της 11ης Μαϊου, όμως το σίγουρο είναι ότι πράσινοι και κόκκινοι έχουν όλα τα φόντα να αποδειχτούν κάτι σαν "Μπάγερν" και "Τσέλσι" του μπάσκετ και κάνουν πράξη στο Σινάν Ερτνέμ έναν από τους μεγαλύτερους εμφυλίους στην ιστορία των Φάιναλ Φορ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: