Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ισοπαλία της Ρέαλ στο Ντάλας!!

Η Ρέαλ Σολτ Λέικ απέσπασε 1-1 στην έδρα του Ντάλας, καθώς ο Εμιλιάνο Μπονφίτζλι ισοφάρισε στο 72ο λεπτό.
Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό, αλλά βρήκε δίχτυα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Μάλιστα αυτό ήταν το «παρθενικό» του γκολ στο MLS, ενώ είχε μονάχα... ένα λεπτό παρουσίας πριν από τον αγώνα στο Ντάλας.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπρεκ Σι είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι. Λίγο νωρίτερα ο Τόνι Μπελτράν είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του εντός της αμυντικής του περιοχής και παραχώρησε την εσχάτη των ποινών στους γηπεδούχους.
Ακόμα, στο 76ο λεπτό ο Αλβάρο Σαμπόριο απώλεσε μοναδική ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρις Σέιτζ, τερματοφύλακας του Ντάλας. Παρά την απώλεια της νίκης, η Ρέαλ συμπλήρωσε 16 βαθμούς, ενώ το Ντάλας έφτασε στους 11.
Ντάλας: Σέιτζ, Ιχεμέλου, Τζον, Μπενίτεζ, Λόιντ, Ουαρσάου (80' Μπερτούζ), Ροντρίγκεζ (56' Τζάκσον), Χερνάντεζ, Σι, Καστίγιο, Σίλι (68' Τόπλεϊ).
Ρέαλ Σολτ Λέικ: Ριμάντο, Μπόρτσερς, Σούλερ, Ουίνγκερτ, Μπέλτραν, Μπέκερμαν, Μοράλες, Τζόνσον (83' Στιλ), Τζιλ (55' Γκραμπαβόι), Σαμπόριο, Πάουλο (69' Μπονφίτζλι).





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: