Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Θρίαμβος του ποδοσφαίρου το χαστούκι σε Ρεάλ-Μπάρτσα!!

Βράδια Τρίτης και Τετάρτης, 24 και 25 Απριλίου 2012. Το ποδόσφαιρο πετυχαίνει τον απόλυτο θρίαμβό του ως το κορυφαίο σπορ στον πλανήτη.
Θρίαμβος του ποδοσφαίρου το χαστούκι σε Ρεάλ-Μπάρτσα!
Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου...
Την ώρα που όλη η Ευρώπη και όχι μόνο περιμένει το ισπανικό «ελ κλάσικο» να μεταφερθεί στην Αρένα του Μονάχου, στις 19 Μαϊου, τα αουτσάϊντερ Τσέλσι και Μπάγερν μας αφήνουν όλους ξερούς!
Η Μπαρτσελόνα του Μέσι και η Ρεάλ του Ρονάλντο θα δουν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την τηλεόραση και το τρόπαιο θα το διεκδικήσουν οι παρέες του Ντρογκμπά και του Ριμπερί.
Ποιος να το πίστευε! Όταν έγινε η κλήρωση των προημιτελικών και είδαμε ότι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ δεν «ζευγαρώνουν» στα ημιτελικά, όλοι βγάλαμε αμέσως το συμπέρασμα ότι στο Μόναχο θα δούμε τον τελικό των τελικών.
Ότι θα δούμε την Βαυαρία να κατακλίζεται από Ισπανούς. Πρωτευουσιάνους (Μαδριλένους) και Καταλανούς. Ότι θα χαρούμε μία ακόμα μονομαχία του Μουρίνιο με τον Γκουαρντιόλα στους πάγκους και στην… επικοινωνία!
Όσο όμως, το άθλημα θα παίζεται με μπάλα που θα έχει σχήμα στογγυλό και θα κυλάει στο χορτάρι κάνοντας τα δικά της κόλπα, το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα ο βασιλιάς.
Το απέδειξε αρχικά η Τσέλσι του Ντι Ματέο, που εγκλώβισε την Μπαρτσελόνα σε ένα ανούσιο παιχνίδι κατοχής χωρίς αντίκρυσμα και στα δύο ματς και το επιβεβαίωσε η Μπάγερν του Γιουπ Χάινκες, που ξεκαθάρισε στη Ρεάλ ότι η Αρένα του Μονάχου είναι το ΔΙΚΟ της σπίτι και ως «αρένα» προτιμά να φιλοξενεί ομάδες με κόκκινες φανέλες!
Κι εκεί που περιμέναμε στη Βαυαρία τους Λατίνους ο εφετινός τελικός θα είναι Αγγλοσαξωνικός!
Για το πανάκριβο (τηλεοπτικά) προϊόν του Τσάμπιονς Λιγκ και για τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί οι «κατραπακές» της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ ανεβάζουν την αξία του. Του απογειώνουν την αξιοπιστία, καθώς όλοι έλεγαν ότι οι δύο αυτές ομάδες θα… σπρωχτούν για να φτάσουν σε έναν τελικό που θα έμενε στην ιστορία.
Τελικά στην ιστορία έμειναν οι δύο ημιτελικοί και ο αποκλεισμός των δύο πιο ακριβών ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου μέσα στο σπίτι τους.
Έτσι, το τρόπαιο είτε θα μείνει στο Μόναχο (το έχει ήδη παραδώσει η περσινή κάτοχος Μπαρτσελόνα), είτε θα περάσει τη Μάγχη για να πάει στο Λονδίνο.
Σε κάθε περίπτωση για να φτάσει ψηλά στο θεσμό μια ομάδα χρειάζεται πάνω και πρώτα απ΄ όλα τερματοφύλακες κλάσης. Η παρουσία των Τσεχ, Νόιερ και Κασίγιας στους ημιτελικούς το απέδειξε περίτρανα.
Υ.Γ. : Αν ποτέ κάποια ελληνική ομάδα φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, να φροντίσει να μη προηγηθεί με 2-0 του αντιπάλου της, όπως έκαναν η Μπάρτσα και η Ρεάλ, γιατί το εισιτήριο του τελικού θ΄ αλλάξει σίγουρα χέρια!
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: