Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Αν μας βρουν οι επενδυτές...»

Ο Στέλιος Μαλεζάς συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους χθες στη Νέα Μεσημβρία και ρωτήθηκε για τα… τρέχοντα. Στο τέλος ρωτήθηκε και αν επηρεάζει τους παίκτες η κατάσταση με τους επενδυτές. «Η δική μας δουλειά δεν είναι να σχολιάζουμε δηλώσεις και δημοσιεύματα εφημερίδων. Καλό είναι να σχολιάζουν αυτοί που είναι αρμόδιοι. Εμείς είμαστε οι τελευταίοι που έχουμε λόγο και δεν ξέρουμε αν θα μας βρουν εδώ αυτοί οι επενδυτές». Σιβυλλική και απόλυτα πραγματική δήλωση-οβίδα από τον αρχηγό της ομάδας, που δεν ήθελε να δώσει επεξηγήσεις...

Κατά τα άλλα ο αρχηγός της ομάδας μίλησε:

-Για το πρόγραμμα:
«Δε νομίζω ότι η σειρά των παιχνιδιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αφού και οι τέσσερις ομάδες θα βρεθούμε αντίπαλες. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας. Και οι τρείς αντίπαλοι μας είναι πολύ καλές ομάδες και το έχουν αποδείξει. Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιο προβάδισμα ή μειονέκτημα απέναντι στις άλλες ομάδες. Έχω ξαναπεί πώς όλοι έχουμε από 25% πιθανότητες να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει λίγο παραπάνω λόγω των βαθμών που έχει, όμως η διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος είναι και διαδικασία καλύτερης φόρμας και ψυχολογίας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό».

- Για το αν τα πολλά ματς βοηθούν την ομάδα ή προσδίδουν κούραση:
«Επειδή παίξαμε πολλά παιχνίδια δεν πρέπει να θεωρούμε ότι είμαστε περισσότερο ή λιγότερο έτοιμοι από τους αντιπάλους μας. Είναι παιχνίδια φόρμας και ψυχολογίας. Θα πρέπει να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους μας αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

-Για το αλλοπρόσαλλο πρόσωπο του ΠΑΟΚ και την αυτοκριτική:
«Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι όπως τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Ούτε τα ματς με τον Ατρόμητο θα είναι ίδια με αυτά των πλέι οφ, ούτε οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό έχουν κάποια σχέση με παιχνίδια όπως για παράδειγμα κόντρα στον Λεβαδειακό ή τα Γιάννινα που ενώ μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς, δεν τους πήραμε. Είναι κάτι ξεχωριστό. Εφόσον θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό δεν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τα παιχνίδια που χάσαμε».

-Για αν δημιουργεί άγχος το προβάδισμα του ΠΑΟ:
"Θα 'λεγα ψέματα αν τόνιζα ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει προβάδισμα. Αν κερδίσουμε και τα έξι παιχνίδια θα πάρουμε εμείς το αβαντάζ. Αυτό δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για να το διεκδικήσουμε".

-Για το αν είναι σημαντικό το ματς με ΑΕΚ:
«Πρέπει πρώτα εμείς και μετά ο κόσμος να καταλάβουμε πολύ καλά ότι το πρώτο ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό και το θέλουμε πάρα πολύ, αλλά δεν είναι ίδιο με τους αγώνες στο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Είναι ματς του μίνι πρωταθλήματος, πράγμα που πρέπει να έχουμε καλά στο μυαλό μας. Είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και δυνατοί εφόσον θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για την Εθνική:
«Τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, που έχουν δουλέψει για να βρεθούν στην Εθνική και το EURO, κατά την άποψή μου θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το καλύτερο τους για να πάνε εκεί. Γι' αυτό πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας γιατί μ' αυτό τον τρόπο θα ?ναι και καλό για μας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: