Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Να συνηθίσουμε τη …μεγάλη Σίτι!!

Να συνηθίσουμε τη …μεγάλη Σίτι
Σίγουρος ότι τα παιχνίδια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι που θα κρίνουν τίτλους θα είναι περισσότερα τα επόμενα χρόνια είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Σκωτσέζο προπονητή να μιλά για το ντέρμπι της Δευτέρας και να χαρακτηρίζει …μαζοχιστή όποιον απολαμβάνει τέτοιες αναμετρήσεις!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στην άνοδο της Σίτι και δήλωσε ότι η ομάδα του «πρέπει να συνηθίσει να παίζει σημαντικά παιχνίδια κόντρα στη Σίτι», αφού αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει να ανεβαίνει επίπεδο.

«Η στήριξη που έχει ο σύλλογος σημαίνει ότι θα παίξουμε πολλά μεγάλα παιχνίδια στο μέλλον, ίσως και τελικούς. Έχουμε παίξει, ήδη, ημιτελικούς», συμπλήρωσε για να αναφερθεί στο ντέρμπι της πόλης τη Δευτέρα: «Το παιχνίδι θα είναι τόσο σημαντικό όσο και αυτά κόντρα στη Λίβερπουλ, ίσως όχι τόσο πολύ συναισθηματικά, αλλά σίγουρα θα είναι μεγάλο ματς».

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, ωστόσο, δεν αρνήθηκε ότι το ματς του «Ίτιχαντ» «θα είναι ψυχοφθόρο» και δήλωσε ότι «μόνο ένας μαζοχιστής θα μπορούσε να το απολαύσει».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: