Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Λεβ: «Η Τσέλσι οσμίζεται μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία»

Λεβ: «Η Τσέλσι οσμίζεται μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία»
Αν και Γερμανός και προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας, ο Γιοακιμ Λεβ μιλώντας σήμερα στα ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη την Μπάγερν ως φαβορί για τον τελικό μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια για την Τσέλσι.

«Ο τελικός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Όποιος πει ότι η Μπάγερν είναι το φαβορί για τον τίτλο θα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Στον τελικό όλα είναι πιθανά να γίνουν. Η Τσέλσι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. Μην το ξεχνάτε», τόνισε ο Λεβ και συνέχισε:

«Είναι μια ομάδα επικίνδυνη επιθετικά, η οποία μετά από χρόνια οσμίζεται πως έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι μπορεί να μην έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα αλλά έκανε κάτι πολύ σημαντικό. Απέδειξε ότι μπορεί και ξέρει να αμύνεται και με δέκα παίκτες», τόνισε.

Ο τεχνικός της εθνικής Γερμανίας σχολίασε για τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό με την Ρεάλ: «Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Είχε όλα όσα θα ήθελες να δεις σε ένα παιχνίδι, από την αρχή μέχρι και το πέναλτι του Σβάινστάιγκερ».

Παραδέχθηκε ότι είχε στο μυαλό του πως η Μπάγερν μπορούσε να τα καταφέρει και να φτάσει στον τελικό, χαρακτηρίζοντάς την ως μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και τέλος έπλεξε το εγκώμιο του τερματοφύλακά της.

«Εξαιρετική εμφάνιση ο Νόιερ. Ειδικά στη διαδικασία των πέναλτι. Από την στιγμή που αισθάνεσαι ότι το τέρμα είναι μικρό μπορείς να καταφέρεις πολλά. Εντυπωσιάστηκα στο πρώτο πέναλτι του Ρονάλντο αντέδρασε καταπληκτικά, άριστα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: