Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Στη διάθεση του Φέργκιουσον ο Όουεν!!

Στη διάθεση του Φέργκιουσον ο Όουεν
Έτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της φετινής σεζόν για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Μάικλ Όουεν. Ο Άγγλος επιθετικός αντιλαμβάνεται την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα, ωστόσο επιθυμεί να βοηθήσει ακόμα και στο τελευταίο ματς της φετινής περιόδου.

Από τον Νοέμβριο έχει να αγωνιστεί ο 32χρονος παίκτης, καθώς είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την Οτελούλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά από τις αρχές Απριλίου έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

«Δεν μπορώ να πιστέψω το γεγονός ότι είμαι έτοιμος να βρεθώ και πάλι στην αποστολή της ομάδας. Είναι δύσκολο να επιστρέψω με τους συμπαίκτες μου, που έχουν δώσει 50 περίπου παιχνίδια σε όλη τη σεζόν. Πρέπει να επικεντρώσω στην ψυχολογία μου γιατί, πιθανώς, να με χρειαστούν για 10-20 λεπτά στα τελευταία ματς της περιόδου», τόνισε σχετικά ο Όουεν, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς στην καριέρα του.

«Μπορεί να κληθώ να αγωνιστώ στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ, ποιος ξέρει. Ο προπονητής ίσως μου πει ότι θα με έχει στον πάγκο για να με χρησιμοποιήσει ένα μικρό διάστημα, εφόσον έχει πρόβλημα στην επίθεση η ομάδα. Οφείλω να είμαι έτοιμος σε όλους τους τομείς για να πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: