Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Εσείς δεν δικαιούστε να μιλάτε!!

Ο Περικλής Στέλλας σχολιάζει την επίθεση του Γιάννη Κόντη σε βάρος του πρώην στενού συνεργάτη, φίλου και κολλητού του Λάμπρου Σκόρδα.
Εσείς δεν δικαιούστε να μιλάτε
Με νέες δηλώσεις ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης Γιάννης Κόντης εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του πρώην στενού συνεργάτη, φίλου και κολλητού του Λάμπρου Σκόρδα, αντιδρώντας στην ολομέτωπη επίθεση Σκόρδα σε βάρος του μέσω της εφημερίδας της οποίας είναι εκδότης και μέσω εκπομπής σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό ο Σκόρδας, «φωτογραφίζοντας» τον Κόντη, είναι «Ο Σπουδαρχίδης». Και δυστυχώς για τον Αρη η ανελέητη κόντρα μεταξύ των δύο καθημερινά διαλύει την ομάδα, που έχει γίνει έρμαιο αυτής της κόντρας. Αλλά για σταθείτε, διότι σε λίγο θα μας κάνουν αυτοί οι δύο υπέρμαχοι της Αρειανής ιδέας να ξεχάσουμε τη διαδρομή τους στον Αρη μέχρι σήμερα. Ειδικά αυτοί οι δύο δεν δικαιούνται να μιλούν για τον Αρη.
Ο Αρης έφτασε σε επίπεδο καταστροφής -και οικονομικής και αγωνιστικής- και σε αυτό κατά την εκτίμησή μου τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν αυτοί οι δύο. Το γιατί ήταν κολλητοί και αχώριστοι και διαφήμιζαν τον Αρη που θα ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και συζητούσαν μαζί με το φιλαράκι τους τον Φερέρ για να πάρουν τον Αρη και ξαφνικά έγιναν οι πιο θανάσιμοι εχθροί θα πρέπει εκείνοι να το εξηγήσουν κάποια στιγμή στον κόσμο του Αρη.
Δεν μπορούν, όμως, σήμερα να μιλάνε αυτοί οι δύο για τον Αρη. Και θα σημειώσω ό,τι και με τον Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ. Που κάποιοι βγαίνουν και λένε αλήτες τους δημοσιογράφους που γράφουν κατά του Ζαγοράκη και φωνάζουν λέγοντας ότι έκανε πολλά καλά στον ΠΑΟΚ και τον έβγαλε από την αγωνιστική απαξίωση. Ναι, ρε μάγκα, αλλά τον έβαλε μέσα άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ. Στην ουσία, δηλαδή, τον κατέστρεψε.
Το ίδιο και για τους δύο αυτούς κυρίους. Που διοικούσαν τον Αρη με τα χρήματα του κόσμου του Αρη και η ομάδα σήμερα είναι μία ανάσα από τον οικονομικό γκρεμό. Και αυτοί οι δύο επιδίδονται σε πόλεμο λάσπης ο ένας κατά του άλλου. Και όλα αυτά στην πλάτη του Αρη. Και οι γύρω γύρω από τον Αρη κάθονται και τους κοιτάνε, αντί να τους καλέσουν να λογοδοτήσουν και για τα χρέη αλλά και για όλα αυτά που έχουν πει, λένε και κάνουν.
Κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει τον Κόντη το πιο απλό: Καλά, εσύ δεν μας έλεγες ότι ο οικονομικός κολοσσός θα ρίξει τα λεφτά σε δέκα μέρες και έχει περάσει ένας μήνας και ξαφνικά εμφανίζεσαι να ζητάς εσύ ο ίδιος να πάρεις τον Αρη; Να ρωτήσει τον Σκόρδα πως και απο πού έγινε μισητός εχθρός του Κόντη και πώς δημιούργησε η διοίκησή του αυτά τα χρέη στον Αρη...
Ιβάν Σαββίδης remake
Προσέξτε, δεν αποκλείω ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μπει στον ΠΑΟΚ. Ή, για να είμαι πιο συγκεκριμένος (πρόκειται και για πολιτική ωμή παρέμβαση), να του δώσουν τον ΠΑΟΚ. Οχι, δεν το αποκλείω. Αλλά τι λύση μπορεί να είναι αυτή όταν ο ίδιος έκανε δύο φορές πίσω μέχρι τώρα;
Μία μέσω παρέμβασης του τότε εκπροσώπου επικοινωνίας του κορυφαίου νομικού Αλέξανδρου Λυκουρέζου και μία μέσω δήλωσής του έπειτα από συνάντηση που είχε (όχι τυχαία) με τον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης (αλλά και άλλα... πρόσωπα) Παναγιώτη Ψωμιάδη, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί, όντας αηδιασμένος, να αναμιχθεί. Για τους άλλους δύο που προσπαθούν να πασάρουν στον Βρύζα (όπως σημειώναμε και χθες από τούτη τη στήλη) δύο συγκεκριμένες ομάδες (και δημοσιογραφικές), να μην τα επαναλαμβάνουμε.
Τι μπορούν να κάνουν και τι μπορούν να δώσουν και τι ρόλο παίζει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ναι, είναι σημαντική η παρέμβαση Καμπάνη με την εγγυητική των 5 εκατομμυρίων, αλλά το θέμα είναι ότι όποιος έχει τα χρήματα μπορεί να πάρει και τον ΠΑΟΚ; Και το λέω αυτό διότι σας θύμισα και χθες τι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2006. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Και πολύ περισσότερο θα πρέπει να ενημερωθεί, διότι τότε δεν ήταν και δεν ήξερε, ο Ζήσης Βρύζας. Πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε απόφαση. Να μάθει τι είχε γίνει τότε.
Είπαν...
Γ. Καμπάνης: «Ενας καπετάνιος είναι πάντα παρών».
Love boat...
Γ. Κόντης: «Δεν έχει κουράγιο και ανδρισμό ο Σκόρδας».
Πότε το κατάλαβες αυτό;
«Λ. Νέα»: «Προκαλούν οι υπόγειες συμφωνίες».
Μπα; Τώρα προκαλούν;
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: