Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γκουαρντιόλα-μάνια σε όλη την Αγγλία!!

Γκουαρντιόλα-μάνια σε όλη την Αγγλία!
Σε συναγερμό βρίσκεται η διοίκηση της Τσέλσι μετά το όργιο φημών που θέλει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, την ώρα που οι Λονδρέζοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Σε …αναμμένα κάρβουνα και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Τα ρεπορτάζ από τα ισπανικά Μέσα, όσο και από το «SkySports» θέλουν τον Γκουαρντιόλα να ανακοινώνει την απόφασή του να μείνει μακριά από τους πάγκους για ένα διάστημα, την Παρασκευή, κάτι που αυτομάτως τον θέτει υποψήφιο για την Τσέλσι.

Μπορεί ο ίδιος να φέρεται έτοιμος να ξεκουραστεί, ωστόσο τα αγγλικά Μέσα τονίζουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα προσπαθήσει να τον προσλάβει και να του προσφέρει θέση πίσω από το «τιμόνι» των Λονδρέζων.

Ταυτόχρονα, η FA δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τη θέση του τεχνικού της εθνικής Αγγλίας και δεν αποκλείεται να υπάρχουν επαφές στις αρχές Μαΐου, αφού η τελική απόφασή της θα ληφθεί πριν τα μέσα του μήνα. Την ίδια ώρα, σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και σε οπαδικά φόρα των Λίβερπουλ και Τότεναμ, οι φίλοι των συλλόγων αυτών εκφράζουν τη θέλησή τους να αναλάβει ο Γκουαρντιόλα την ομάδα τους.

Τα παραπάνω ενδέχεται να αποτελέσουν την αρχή εξελίξεων, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: