Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δεν θέλουν Βαλβέρδε οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα!!

Δεν θέλουν Βαλβέρδε οι οπαδοί της ΜπαρτσελόναΣε γκάλοπ της ιστοσελίδας Sport, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα άφησαν έβδομη και τελευταία την υποψηφιότητα Βαλβέρδε (3%) για τον πάγκο των Μπλαουγκράνα. Πρώτος ο Μπιέλσα.

Οπως όλα δείχνουν ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα κουνήσει μαντήλι. Οπότε το μεγάλο ερώτημα στη Βαρκελώνη και όχι μόνο είναι το ποιος θα είναι αντικαταστάτης του. Στην ιστοσελίδα Sport, όπου λατρεύουν τη Μπαρτσελόνα, έχουν αναρτήσει γκάλοπ (http://www.sport.es/es/encuestas/barca/20120426/caso-que-fuera-guardiola-quien-gustaria-que-fuera-sustituto/36110.shtml), ζητώντας από τους οπαδούς της ομάδας να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους.

Αυτό το κάνουν μέσω ερωτηματολόγιου όπου υπάρχουν έξι υποψηφιότητες, αλλά και μία ακόμα με την επιλογή (ΑΛΛΟΣ). Εκεί λοιπόν φαίνεται πως οι Μπλαουγκράνα δεν βλέπουν με καλό μάτι το να τους αναλάβει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Βάσκο τεχνικό να συγκεντρώνει μόλις το 3% των προτιμήσεων (όταν γράφτηκε η είδηση είχαν ψηφίσει 23.500 και οι 600 εξ αυτών επέλεγαν Βαλβέρδε). Κατά συνέπεια είναι τελευταίος, πίσω ακόμα και από το (ΑΛΛΟΣ 4%).

Αυτόν που θέλουν οι Καταλανοί είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα (50%) της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ακολουθούν ο βοηθός του Γκουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα (23%), ο Λουίς Ενρίκε της Ρόμα (10%), ο πρώην της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας (6%) και ο Λοράν Μπλαν της εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας (4%).

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: