Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Φτού και από την αρχή...!!

Για ακόμη μια χρονιά ο Αρης είναι αναγκασμένος να εχνισχυθεί σημαντικά την μεταγραφική περιόδο του καλοκαιριού. Ίσως είναι η μοναδική φορα τα τελευταία χρονιά που δικαιολογημένα θα συμβεί κάτι τέτοιο στον σύλλογο.
Φτού και από την αρχή...
Είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι από το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα φύγει αρκετός...κοσμάκης. Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό την περιόδο των μεταγραφών και το ρόστερ θα παρουσιάσει αρκετές διαφορές σε σχέση με το πως έχει τώρα.
Έτσι λοιπόν και φέτος, ο αριθμός των μεταγραφών αναμένεται να είναι διψήφιος. Πράγμα φυσιολογικό αν αναλογιστούμε ότι θα αποχωρήσουν ουκ ολίγοι, συν του ότι ο Αρης δεν ενισχύθηκε τον Γενάρη. Μην ξεχνάμε ότι τυπικά παρελθόν αποτελεί ο Κάρλος Τόχα, ότι τα συμβόλαια των Σολτάνι και Σηφάκη δεν θα ανανεωθούν, ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι, όπως των Λαζαρίδη, Πρίττα, Ακόστα και Μίσελ, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές με τάσης φύγης, όπως για παράδειγμα ο Φατί και ο Νέτο.
Αν μέσα σε όλα αυτά υπολογίσουμε ότι ίσως αποχωρήσουν ακόμη ένας-δυο(πχ πώληση ή απο κοινού λύση της συνεργασίας ), τότε γίνεται απόλυτα κατανοητό ότι η ενίσχηση και φέτος θα είναι μεγάλη όσο αφορά τον αριθμό των παικτών που θα "μετακομίσουν" στο Χαριλάου.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: