Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η απάντηση της ΕΡΤ για τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ!!

Το δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΡΤ για το Τσάμπιονς Λιγκκαι η διοίκηση του κρατικού καναλιού εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην δίωξη που ζήτησε να ασκηθεί ο οικονομικός εισαγγελέας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σχετικά με την παραγγελία του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Γρηγορίου Πεπόνη προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να ασκήσει δίωξη για την υπόθεση των δικαιωμάτων του Champions League της περιόδου 2012 έως 2015, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ., το οποίο αποφάσισε ομόφωνα για την ανάληψη του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος, εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τη δικαστική κρίση για την ουσία της υπόθεσης. Είναι, δε, πεπεισμένο ότι η περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης θα δώσει τη δυνατότητα για επιβεβαίωση της ορθής και χρηστής διαχείρισης των χρημάτων της εταιρείας που διετέθησαν για τη συγκεκριμένη αγορά.

Επισημαίνεται ότι η ΕΡΤ απέκτησε τα δικαιώματα των συγκεκριμένων αγώνων καταβάλλοντας 20% λιγότερα χρήματα από το αντίστοιχο ποσό που κατέβαλε η εταιρεία για την περίοδο 2009 έως 2012.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν έγκριτα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Πεπόνης ενήργησε απορρίπτοντας την πρόταση της αρμόδιας επίκουρης εισαγγελέως οικονομικού εγκλήματος κας Πόπης Παπανδρέου. Η κυρία Πόπη Παπανδρέου, διενήργησε προκαταρκτική εξέταση η οποία ολοκληρώθηκε πριν 5 περίπου μήνες και πρότεινε να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο». 
 
πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: