Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο»

«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο»
Να μην υποτιμήσουν τον Ατρόμητο στον τελικό Κυπέλλου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ομιλία του μετά από το τέλος της προπόνησης.

«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλή ομάδα, δε θα έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος, όπως σας έχει πει και ο προπονητής. Μην ξεχνάμε τι πάθαμε όταν χαλαρώσατε στο πρόσφατο παρελθόν, απέναντι σε ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες», είπε ο κ.Μαρινάκης ο οποίος συνέχισε:

«Προσέξτε μην στενοχωρήσετε τον κόσμο μας που έρχεται να σας υποστηρίξει από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μην τους στερήσετε αυτή τη χαρά. Θέλουμε το Κύπελλο! Το μόνο που μας απασχολεί και πρέπει και εσάς να σας απασχολεί είναι η κατάκτηση του. Ξέρω ότι το θέλουμε όλοι και εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί το νταμπλ το βράδυ του Σαββάτου. Είστε οι καλύτεροι. Με τη δέουσα προσοχή και πάθος που σας καλώ να δείξετε, όλα θα πάνε καλά»,τόνισε.

Από την πλευρά τους οι παίκτες θέλησαν να τον καθησυχάσουν: «Μην ανησυχείς πρόεδρε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Το ξέρουμε πόσο το θέλεις και άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: