Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σε ανοιχτή γραμμή ο Βρύζας!!

Τη στιγμή που, όπως φαίνεται, ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων επενδυτών, του Ιβάν Σαββίδη και του Γιάννη Καμπάνη, στον ΠΑΟΚ καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη τους τις προτάσεις και των δύο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση στην ΠΑΕ, προκειμένου ο Ζήσης Βρύζας να ενημερώσει τους συνεργάτες του για τα τεκταινόμενα και για το τι λέει η κάθε πλευρά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, καθώς η απόφαση που θα ληφθεί για το μέλλον θα είναι από κοινού.

Όσο για την αυριανή (13.00) συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ, από το Ζήση Βρύζα, αναμένεται να γίνει αναφορά στις προτάσεις των υποψηφίων, για τις οποίες άλλωστε πρώτα έκανε λόγο το «Μ».

Όσο για την πιθανότητα να πωληθεί παίκτης, με τα σενάρια να εξυφαίνονται ήδη για το Στέφανο Αθανασιάδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρύζας είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο, αναζητώντας άλλους τρόπους για να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για την ΠΑΕ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: