Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έμερι: «Το σημαντικότερο παιχνίδι στη ζωή μου»

Έμερι: «Το σημαντικότερο παιχνίδι στη ζωή μου»
Ως το σημαντικότερο παιχνίδι στη ζωή του χαρακτήρισε τον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ουνάι Έμερι. Ο τεχνικός της Βαλένθια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, παραδέχθηκε ότι η ομάδα της πρωτεύουσας έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρόκρισης ωστόσο ξεκαθάρισε ότι με ψυχή και πάθος οι παίκτες του μπορούν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ίσως το σημαντικότερο της σεζόν για κάποιους αλλά και για εμένα. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά στοιχεία και έτσι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει μεγάλο προβάδισμα στην Ατλέτικο», τόνισε ο προπονητής της Βαλένθια και συνέχισε:

«Στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να βγάλουμε ψυχή και πάθος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρόκληση για τη Βαλένθια το οποίο αρχίσει με ένα μειονέκτημα για εμάς. Είναι και ένα παιχνίδι πρόκληση για τους οπαδούς μας που ξέρω ότι θα είναι δίπλα μας εξαντλώντας τα εισιτήρια. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση αρκεί να δείξουμε τις αρετές μας στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Έμερι.

Ο Βάσκος τεχνικός ερωτώμενος τι σημαίνει για εκείνον το παιχνίδι παραδέχθηκε ότι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: