Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πέντε χρόνια φυλακή στον Γούμενο!!

Σε πενταετή ποινή φυλάκισης, χωρίς τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, εξαιτίας οφειλών προς το Δημόσιο.
Πέντε χρόνια φυλακή στον Γούμενο!
Η υπόθεση του 52χρονου επιχειρηματία αφορούσε οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 13.281.179, 94 ευρώ, κατά την περίοδο από την 1η Μαρτίου 2007 έως την 30η Οκτωβρίου του ίδιου έτους.
Το συγκεκριμένο διάστημα ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, καθυστέρησε την καταβολή βεβαιωμένων χρεών προς τη ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Γούμενος δικάστηκε ερήμην, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με τον όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.
Εκκρεμεί κι άλλη υπόθεση
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2009, παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατηγορούμενος ότι υπεξαίρεσε 892.703 ευρώ από τα ταμεία τής ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά το διάστημα 2004-2006. Η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε από το ΣΔΟΕ μετά από μήνυση που κατέθεσαν ο ΑΣ ΠΑΟΚ και 27 μέτοχοι της ΠΑΕ.
Η υπόθεση εκκρεμεί, έπειτα από συνεχείς αναβολές.
Πηγή: newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: