Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ράμος: «Περήφανος για όσα έχουμε πετύχει»

Ράμος: «Περήφανος για όσα έχουμε πετύχει»
Την πεποίθησή του πως ο αποκλεισμός από το Champions League (3-1 στα πέναλτι, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου), δεν μπορεί να αμαυρώσει την πολύ καλή σεζόν που διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός αμυντικός των Μαδριλένων τόνισε πως ήταν κρίμα που αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο παρότρυνε τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν, καθώς θέλουν το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

«Θα θέλαμε να περάσουμε στον τελικό, αλλά αυτό δεν μπορεί να μας αμαυρώσει την υπέροχη σεζόν που έχουμε και το πόσο θέλουμε τον τίτλο στην Ισπανία. Η Μπάγερν είναι μία μεγάλη ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και για τα όσα έχουμε πετύχει φέτος», ήταν τα λόγια του Ράμος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Ο αγώνας πέρασε από πολλές διαφορετικές φάσεις μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε. Δεν μπορούσαμε να βρισκόμασταν στην επίθεση συνέχεια. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Σίγουρα, θέλαμε να πάμε στον τελικό, ήταν μέσα στους στόχους μας. Είναι κρίμα που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, είναι κάτι που ποτέ δεν θέλεις. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», συμπλήρωσε ο 26χρονος Ισπανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: