Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κόντε: «Δείξαμε την ωριμότητα μας»

Κόντε: «Δείξαμε την ωριμότητα μας»
Την ικανοποίησή του από τη νίκη της Γιουβέντους, κόντρα στην Τσεζένα (1-0) που οδηγεί τους «μπιανκονέρι» πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο χαμένο πέναλτι, αλλά και στην κατάσταση του σκόρερ Μποριέλο.

«Δείξαμε την ωριμότητα μας σε ένα δύσκολο αγώνα, που δίκαια πήραμε τη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Όλοι στην ομάδα, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Αναπόφευκτα, προσπαθήσαμε λίγο περισσότερο, δεδομένου ότι η Τσεζένα είχε κλειστεί
», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι του Πίρλο, αλλά και στην κατάσταση του Μποριέλο.

«Το χαμένο πέναλτι (σ.σ του Αντρέα Πίρλο) δεν επηρέασε το παιχνίδι. Σίγουρα αν είχαμε σκοράρει τότε, η Τσεζένα θα είχε παίξει πιο επιθετικά. Σχετικά με τον Μποριέλο είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν ήρθε δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έπρεπε να δουλέψει σκληρά. Τώρα είναι καλά και έχει φτάσει το επίπεδο των συμπαικτών του», πρόσθεσε.

Η Γιουβέντους τέσσερις αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: