Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο ΟΦΗ!!

Ορατός είναι ο κίνδυνος να δεχθεί αφαίρεση βαθμών ο ΟΦΗ, λόγω των ανοικτών μετώπων που υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο.
Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο ΟΦΗ!
Το γεγονός μάλιστα ότι η βαθμολογία ακόμα δεν έχει επικυρωθεί από την Σούπερ Λιγκ, κάνει τους ανθρώπους των Κρητικών ν' ανησυχούν ακόμα περισσότερο.
Αυτό άλλωστε προσανατολίζεται η διοργανώτρια αρχή να το κάνει την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο όπως είχε γίνει και πέρυσι, αυτό που πιθανότατα θα γίνει είναι να οριστικοποιηθεί η βαθμολογία των πέντε πρώτων ομάδων, για τη διεξαγωγή των πλέι οφ.
Οι Ηρακλειώτες άλλωστε θα πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό τωνω 24.000 ευρώ στον Καρακατσάνη, κάτι που αν τελικά δεν γίνει, είναι αρκετά πιθανό να επιφέρει και αφαίρεση τριών βαθμών, την στιγμή που υπάρχει και το σενάριο που θέλει να επιδικάζεται στον παίκτη και ολόκληρο το ποσό που του οφείλεται, αρκετά μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ.
Παράλληλα, ανοιχτές παραμένουν ακόμα οι "πληγές" των Μπερτίν, Χατζηνικολάου, Ρούσεφ και Μπαρτζώκα και οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα να βρουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να φανούν συνεπείς τους διακανονισμούς που έχουν υπογραφεί.
Το ποσό άλλωστε που χρειάζονται αυτή την στιγμή οι Κρητικοί, όπως ειπώθηκε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου από τον Σήφη Κορωνάκη, είναι της τάξεως των 500.000 ευρώ και νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 2 Μαΐου, θα έχει να "τρέξει" σε αρκετά ανοικτά μέτωπα για να μπει ο σύλλογος σε περιπέτειες.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: