Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποστολίδης: «Κλειδί ο ερασιτέχνης»

Ο γνωστός νομικός και φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Αποστολίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη και τις εξελίξεις στα διοικητικά του «Δικεφάλου».

«Είχα εμπλακεί στην υπόθεση του κ. Σαββίδη και παλαιότερα. Επειδή όμως όταν λαλούν πολλοί πετεινοί αργεί να ξημερώσει δε χρειάζεται να λέμε πολλά. Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη, δε λέω κάτι άλλο για να μην εμπλακεί το θέμα όπως την προηγούμενη φορά. Είχαν αντιδράσει κάποιοι και ίσως αντιδράσουν και πάλι. Αν κι αυτή τη φορά ναυαγήσει δε θα είναι υπεύθυνος ο Σαββίδης.

Και τότε ήθελε να κάνει την υπέρβαση αλλά τον έστηναν σε ραντεβού στην Τούμπα. Δε μου επιτρέπεται να πω κάτι περισσότερο. Η οικονομική δυνατότητα του Σαββίδη είναι τεράστια. Καλή είναι και η δυνατότητα του Καμπάνη. Κλειδί στην υπόθεση είναι ο ερασιτέχνης,. Αν κάποιοι θέλουν να μείνουν στις καρέκλες τους και να πληρώνει άλλος, δουλειά δε θα γίνει. Μια ομάδα δε χτίζεται με βάση τις προσωρινές ή τις μεσοπρόθεσμες ταμειακές ανάγκες.


Και νομισματοκοπείο να έχεις κάποια στιγμή τα χρήματα τελειώνουν. Οφείλει ο ερασιτέχνης να μιλήσει με τον επενδυτή, όποιος κι αν είναι αυτός και για την υπόθεση του γηπέδου της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ χωρίς νέο γήπεδο δεν μπορεί να φτάσει στα πρότυπα μιας μεγάλης ελληνικής και ευρωπαϊκής ομάδας. Ας κάτσει ο ερασιτέχνης να διαπραγματευτεί τους όρους, για να αποφέρει πραγματικά έσοδα στον ερασιτέχνη και να επωφεληθεί και η ΠΑΕ. Μπαίνουν όροι και ρήτρες, κείμενα γραπτά με συμφωνίες».

Όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκονται οι συνομιλίες, είπε:

«Είναι γνωστό ότι έγινε η συνάντηση μεταξύ Βρύζα και Σαββίδη, όπως και το ότι έστειλε την εγγυητική ο Καμπάνης. Ο ερασιτέχνης και η ΠΑΕ ας κάτσουν να μιλήσουν σοβαρά με τον επενδυτή. Δεν έχει ανάγκη διαφήμισης ο Σαββίδης,. Αν πάτε στο Ροστόφ και δείτε τα εργοστάσιά του θα κλαίτε. Εργοστάσια καπνού, αλλαντικών, το αεροδρόμιο είναι υπό το δικό του έλεγχο. Δεν είναι τυχαίος, δεν είναι τυχαία βουλευτής της ρώσικης δούμας, πρόεδρος της Ποντιακής ομοσπονδίας της Ρωσίας και άλλα. Είναι κορυφαίος Έλληνας που έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως στην προώθηση των ελληνικών ζητημάτων στη ρωσική κυβέρνηση».


πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: