Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πλησιάζει η… Μεγάλη Τετάρτη!!

Την άλλη Τετάρτη θα γίνει, τελικά, η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, όπως αποφασίστηκε χθες. Ούτε την Παρασκευή ήταν εφικτό να γίνει η γ.σ., λόγω υποχρεώσεων του Θανάση Τζιβελέκη στην Αθήνα, οπότε αποφασίστηκε να γίνει την άλλη Τετάρτη, ημέρα που αναμένεται με ενδιαφέρον απ? τον κόσμο του Άρη. Άλλωστε δεν υπήρχε και περαιτέρω περιθώριο καθώς μέχρι τις 7 Μαίου θα πρέπει να γίνει, εκ του νόμου, γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας. Στη γενική συνέλευση αναμένεται να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Γιάννη Δαμιανίδη από την προεδρία της ΚΑΕ και να αποφασιστεί απ?τους μετόχους το επόμενο «βήμα» της εταιρίας, καθώς θα πρέπει είτε να οριστεί άλλος πρόεδρος, είτε να προχωρήσει η λύση Πρωτοδικείου. Λύση – η δεύτερη – που φαίνεται να έχει ήδη «προκριθεί» και σύμφωνα με αυτήν κινείται ο Λευθέρης Αρβανίτης που εδώ και καιρό κάνει προσπάθειες για να ενώσει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις παραγοντικές του συλλόγου ώστε να προχωρήσει η ομάδα. Σαφώς και το πρόβλημα του Άρη είναι οικονομικό – πέραν των «αφορισμών» και των εσωτερικών «τριβών», η ομάδα χρειάζεται άμεσα χρήματα.

Αυτό είναι κάτι που μόνο με συνένωση όλων των δυνάμεων του Άρη μπορεί να γίνει και αυτός θα είναι ο στόχος της νέας διοίκησης, εφ? όσον πάρει το χρίσμα απ? τους μετόχους. Απ? την πλευρά τους οι μέτοχοι θα πρέπει να αποδείξουν, με πράξεις, ότι δεν κωλυσιεργούν για αυτήν την προοπτική και ότι προχωρούν με γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας, η οποία – πολύ καλά το γνωρίζουν, φυσικά, καθ? ότι όλοι παθιασμένοι Αρειανοί – μόνο ως… εταιρία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται, καθώς εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του φίλαθλου κόσμου της χώρας.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οικονομικός έλεγχος φέρεται να έχει ολοκληρωθεί και πως το αποτέλεσμα έχει ήδη κοινοποιηθεί στους μετόχους και στο δ.σ.. Απ? την πλευρά του Γιάννη Δαμιανίδη τονίζεται πως θα γίνει αίτημα να γίνει ακόμη πιο ενδελεχής έλεγχος στα βιβλία της εταιρίας, ώστε να αποδειχθεί ότι δεν έγινε, ποτέ και σε καμία περίπτωση, κακοδιαχείριση. Αίτημα που αν γίνει επαφίεται στην κρίση των μετόχων αν θα εγκριθεί…


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: