Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Το 100% κόντρα στην Μπαρτσελόνα»

«Το 100% κόντρα στην Μπαρτσελόνα»
Το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα έπλεξε ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ενόψει του αποψινού τελικού στο Κύπελλο Ισπανίας, ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τους Καταλανούς. Ο Αργεντινός τεχνικός των Βάσκων ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% για να έχει πιθανότητες κατάκτησης του Copa Del Rey.

Ο 57χρονος τεχνικός τόνισε: «Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Για να την κερδίσουμε πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού».

Ερωτηθείς για τα σημεία που πρέπει να προσέξει η Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Μπιέλσα πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, ο Μέσι έχει πάντα λύσεις για κάθε πρόβλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να τον σταματήσουμε, αυτή η ομάδα έχει ισάξιους παίκτες», ανέφερε ο τεχνικός των Βάσκων και όσον αφορά το ερωτηματικό για τον βασικό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα στον αποψινό τελικό, πρόσθεσε: «Ακόμη και αν δεν αγωνιστεί ο Βαλντές δεν αλλάζουν πολλά καθώς ο Πίντο είναι επίσης ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας». Υπενθυμίζεται ότι η Μπιλμπάο έχει να κατακτήσει τίτλο στην Ισπανία από το μακρινό 1984.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: