Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πραντέλι: «Έχουμε επιθετικούς με ποιότητα»

Πραντέλι: «Έχουμε επιθετικούς με ποιότητα»
Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να πλέκει το εγκώμιο των επιθετικών του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής στην «σκουάντρα ατζούρα», ενώ τόνισε ότι πιστεύει 100% στην ικανότητα του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος θεωρεί ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι το φετινό Euro αποτελεί μία εξαιρετική εμπειρία για όλους.

«Όλοι οι επιθετικοί μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα και έχουν κίνητρο, ώστε να διακριθούν στη φετινή διοργάνωση. Πρόκειται για μοντέρνους επιθετικούς, οι οποίοι μπορούν με τις ικανότητές τους να αναγκάσουν τον προπονητή να “θυσιάσει” έναν αμυντικό, για να παίξει ένας από αυτούς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπαλοτέλι, ο Πραντέλι εξέφρασε την άποψη ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, έχει την ικανότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας: «Πιστεύω 100% στον Μάριο. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε και για την δουλειά που κάνουν ο ίδιος και παίκτες του μέχρι τώρα στην προετοιμασία, λέγοντας: «Το κλίμα στη ομάδα είναι εξαιρετικό. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Euro 2012 είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: