Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Γκουαρντιόλα: «Έχει αποδείξει την αξία της η Μπιλμπάο»

Γκουαρντιόλα: «Έχει αποδείξει την αξία της η Μπιλμπάο»
Με νίκη κόντρα στην Μπιλμπάο στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας και αποχαιρετισμό στην Μπαρτσελόνα με έναν ακόμη τίτλο, θέλει να κλείσει τον κύκλο του στους Καταλανούς ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ωστόσο, όπως τόνισε και ο ίδιος περιμένει δύσκολο έργο στον αποψινό τελικό κόντρα στην Αθλέτικ.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός μιλώντας για το αγωνιστικό σκέλος τόνισε: «Περιμένω να δω την ομάδα που νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Σάλκε και όχι αυτή που έχασε από την Ατλέτικο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπιλμπάο έχει αποδείξει ότι δεν παραδίνεται ποτέ και θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος τελικός».

Για τον διάδοχό του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα και τα όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις τους: «Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω από τα 13 μου χρόνια και τον στηρίζω σε όποια απόφαση και αν πάρει». Τέλος όσον αφορά το ενδεχόμενο Βάσκοι και Καταλανοί να αποδοκιμάσουν τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας στον αποψινό τελικό, σχολίασε: «Δεν είμαι υπέρ του να αποδοκιμάσουν τον εθνικό ύμνο. Η κυβερνήτης της περιφέρειας της Μαδρίτης περίμενα να δώσει το «παρών» στον τελικό και να μας τιμήσει με την παρουσία της, αλλά σέβομαι την απόφασή της να μην το πράξει. Πάντως πρόκειται για τον τελικό του Κυπέλλου κι όλα θα πρέπει να σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα θέματα μπορούν να λυθούν στο κοινοβούλιο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: